Erhvervsrengøring – København og Sjælland

Få en skræddersyet aftale om erhvervsrengøring, der passer præcis til jeres behov og ønsker samt – ikke mindst – budget.

Vil I være sikre på at få gjort grundigt rent på firmaets kontor, butik eller restaurant, så lad Den Hvide Tornado ApS stå for erhvervsrengøringen.

Vi har mere end 30 års brancheerfaring at trække på, og det kommer vores kunder til gode. I er garanteret et professionelt resultat og service helt i top – hver gang.

Skræddersyet erhvervsrengøring

Hos os sætter vi altid jeres behov og ønsker i centrum. Det betyder, at vi laver en skræddersyet aftale om erhvervsrengøring, som passer præcis til jeres ønsker og budget. Skal det kun være støvsugning, tømning af skraldespande og aftørring af borde, så laver vi en aftale på dette. Skal vi også sørge for at ordne køkkenet og tørre computerskærme af? Den klarer vi også.

Det er helt op til jer.

Uanset opgavens art og omfang garanterer vi høj kvalitet, og vi arbejder på det tidspunkt af døgnet, som passer jer bedst. Om det er i dagtimerne eller om aftenen, vil I dårligt bemærke, at vi er der – bortset fra den grundige rengøring!

Kontakt os for et møde

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har brug for en samarbejdspartner inden for erhvervsrengøring. Vi kommer ganske gratis ud og gennemgår jeres lokaler og giver et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder erhvervsrengøring på Østerbro og resten af Sjælland, og vi har især mange kunder i og omkring København.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til os eller en konkret opgave, som du gerne vil have et tilbud på, så er du altid velkommen til at kontakte os. Klik på knappen herunder og udfyld vores kontaktformular. 

Kontakt os

Tlf.: 35 36 75 05
Mobil: 20 67 66 29
Send e-mail