Personale hos Den Hvide Tornado ApS

Vi er utroligt stolte af vores personale. Det er dem, der har sikret, at grundighed og kvalitet er blevet et kendetegn for os.

Vores personale omfatter i dag 25 medarbejdere, der glæder sig til at vise vort servicebegreb. Det omfatter nemlig både fleksibilitet og en nøje overvåget kvalitetskontrol. Altid med kunden i centrum.

Derfor bruger vi også kun vores egne ansatte til opgaverne. På den måde kan vi sikre den grundighed og kvalitet, der er et kendetegn for os. Vi går aldrig på kompromis med vores faglighed.

Personale hos Den Hvide Tornado - Rengøring i København

“Vi går først, når der er rent” 

Tæt på kunden med Den Hvide Tornado

Hos Den Hvide Tornado lægger vi stor vægt på at have en flad struktur såvel internt som over for vores kunder. Vi har en tæt og god dialog med kunderne – lige fra ledelsen til den enkelte medarbejder i vores personale. Denne tilgang giver en god relation og et godt samarbejde, hvor kommunikation er i fokus.

Alle medarbejdere i vores personale har en ren straffeattest, og kan forstå og skrive dansk. Alternativt også engelsk, hvis dette aftales med kunden.

Sammen med en skræddersyet rengøringsplan, konkurrencedygtige priser og topkvalitet gør dette Den Hvide Tornado til en oplagt samarbejdspartner, når I skal vælge rengøringsfirma.

Kontakt vores personale i dag

Har du spørgsmål til os eller ønsker tilbud på en konkret opgave?
Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Tlf.: 35 36 75 05
Mobil: 20 67 66 29
Send e-mail