Trappevask på Østerbro og resten af København

Vi har mange års erfaring med trappevask for både ejerforeninger, andelsforeninger og boligselskaber.

Ønsker I at holde opgangen i jeres ejendom pæn og ren, så lav en aftale om trappevask med Den Hvide Tornado ApS.

Med mange års erfaring inden for vask af trapper, er I sikret en kvalitetsvask af trappen. Vi har stået for trappevaskning for både ejerforeninger, andelsforeninger og boligselskaber.

Trappevask efter jeres behov

Hvor ofte I ønsker at få vasket jeres trappe, er helt op til jer. Om det er hver uge, hver 14. dag, en gang om måneden eller hver 3. måned, så laver vi aftalen efter jeres ønsker.

Når vi har en aftale om trappevask på plads, kommer vi naturligvis til aftalt tid og leverer kvalitetsarbejde til den aftalte pris.

Udover vask af trapper udfører vi også rengøring af flyttelejligheder. Dette er en god måde at være sikre på, at de nye lejere flytter ind i rene omgivelser. Så er det optimale førstehåndsindtryk på plads for de nye beboere.

Hør nærmere om trappevask på hele Sjælland

Selvom vi hører til på Østerbro og primært har trappevask kunder i København, så vil vi gerne komme med tilbud på løsninger til hele Sjælland.

Påtænker I at få et rengøringsfirma til at stå for vask af trapperne i jeres opgang, kommer vi derfor gerne ud og kigger på opgaven. Derefter kan vi sammen finde frem til en aftale og pris.

Vi tilbyder løsninger i København og alle andre steder på Sjælland.

Skal vi også tage din trappevask?

Har du spørgsmål til os, eller vil du have et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Tlf.: 35 36 75 05
Mobil: 20 67 66 29
Send e-mail