Vinduespudsning i København og Sjælland

Hos Den Hvide Tornado klarer vi vinduespudsning for både erhverv og private.

Vinduespudsning giver – helt bogstavlig talt – mere lys i hverdagen. Det bliver også nemmere at se ud på omgivelserne. Selvom det er en opgave, mange ikke selv ønsker at udføre, så elsker de resultatet.

Vi har stor erfaring med alle typer opgaver, når det gælder pudsning af vinduer. Uanset hvad dit behov er, så er du sikret et kvalitetsresultat.

Hos Den Hvide Tornado elsker vi at pudse vinduer – og vores kunder elsker resultatet!

Vinduespudsning for private og erhverv

Om det er privatboligen eller den store erhvervsbygning, der trænger til en vinduespudsning, er underordnet. Vi kan påtage os alle opgaver. Desuden har vi stort fokus på miljøvenlig rengøring, som du kan læse meget mere om her >

Vores professionelle vinduespolerere har mange års erfaring med rengøring af vinduer. Det gælder også vinduesrammer, glasfacader og glasbeklædninger i alle afskygninger. Vi har erfaringen og kan også finde en løsning til dit behov!

Skal du bruge mere end rene vinduer, så tilbyder vi også løsninger for trappevask, kontorrengøring og erhvervsrengøring.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere.

Hvis du fortæller os om dine behov, så kommer vi med en løsning, der matcher disse.

Står solen ned på vinduerne og afslører, at de trænger til en pudsning? Grib telefonen og ring til Den Hvide Tornado ApS.

Skal vi også pudse dine vinduer?

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål, så kontakt os.

Kontakt os

Tlf.: 35 36 75 05
Mobil: 20 67 66 29
Send e-mail